Verschillende recensies over de trainingen van Totaal Fit Menu

Recensies

Hieronder vertellen sporters over hoe zij het vinden bij Totaal Fit.

Ik train graag bij Totaal Fit omdat je er veel professionele persoonlijke begeleiding is. Ze letten goed op je houding en dat maakt dat je veel effectiever kunt trainen. Ook is er veel variatie in de oefeningen waar veel gebruik wordt gemaakt van jouw eigen lichaamsgewicht.
Jaap

Sporten bij Sacha doet me goed: lekkere mix van jezelf uitdagen, grenzen verleggen en opletten wat goed is voor míjn lichaam. Ze geeft dus een prettige, professionele begeleiding. Ik kan Totaal Fit daarom aanbevelen!
Liesbeth Groenendijk

“Ik sport inmiddels alweer een paar jaar bij Totaal Fit. Het is een kleine “no nonsense” sportschool waarbij persoonlijke aandacht voor de klant belangrijk is en er geen instapdrempel bestaat. Er zijn meerder trainingsvormen mogelijk waardoor er voor iedereen iets passends is. Ik heb gekozen voor personal fitness waarbij ik begeleid word in de oefeningen en er gelet word op de juiste houding. Elke 10 lessen maakt Sacha een nieuw trainingsschema waarin ik kan meedenken en mijn wensen in kenbaar kan maken. Maar ook word tussentijds bekeken of het schema nog uitdaging biedt en word het zo nodig aangepast. Hierdoor bouw je gecontroleerd en rustig je conditie en kracht op, iets waar ik tot op heden veel baad bij heb.”
Lida

Sacha stelt gevarieerde, leuke trainingen samen. Ze maakt een goede mix van oefeningen waarmee je het hele lichaam traint zonder dat je het in de gaten hebt. Ze daagt mij fysiek uit om tot het uiterste te gaan en ik loop altijd na afloop met een heerlijk gevoel weer naar buiten!
Floortje