Menu

Trainingen

Alle trainingen worden gegeven in de trainingsruimte aan de Cornelis van der Lijnlaan 2 in Haarlem. Hierdoor train je in alle rust en krijg je maximale aandacht.

Personal Fitness

Bij personal Fitness trainen maximaal 2 personen tegelijk ik de fitness ruimte. Er is altijd een Personal Trainer aanwezig maar je voert de oefeningen zelfstandig uit. Tijdens de kennismaking bespreken wat de wensen en de mogelijkheden zijn. Ik maak een trainingsschema voor de komende 10 lessen en geef ik je de eerstvolgende les een uitgebreide instructie. Voor iedere volgende les maak je een afspraak en ga je zelf met het schema aan de gang. Ik ben altijd aanwezig om vragen te stellen en om te kijken of je de oefeningen goed uitvoert.

Personal Training

Personal Training is een resultaatgerichte, één-op-één training.

Bij de eerste training bestaat uit een intakegesprek waarbij we de wensen en mogelijkheden op een rijtje zetten. Daarna doen we een fit test gevolgd door een serie oefeningen om het niveau te bepalen. Voor de lessen daarna maak ik voor iedere les een trainingsschema waarbij ik je de hele les begeleid.

Andere trainingen

Uiteraard zijn er tal van mogelijkheden om te trainen. Als u zelf een idee, wens of doelstelling heeft die niet aansluit bij een van de voorgaande trainingen of u wilt zelf een groepje samenstellen, dan is dit zeker bespreekbaar.