Menu

Trainingen

Ruimte laten zienPersonal Training
Personal Training is een resultaatgerichte, één-op-één training waarbij we samen aan de slag gaan.

De eerste training bestaat uit een intakegesprek waarbij we de wensen en mogelijkheden op een rijtje zetten. Daarna doen we een fit test gevolgd door een serie oefeningen om het niveau te bepalen. Voor de lessen daarna maak ik voor iedere les een nieuw trainingsschema waarbij ik je de hele les begeleid. Iedere les is zo een afwisselende training waarbij we iedere keer stapje erbij zetten. Het is ook mogelijk om met z’n tweeën tegelijkertijd Personal Training te doen (Personal Training DUO).

Andere trainingen
Uiteraard zijn er tal van mogelijkheden om te trainen. Als je zelf een idee, wens of doelstelling hebt   die niet aansluit bij een van de voorgaande trainingen of wil je zelf een groepje samenstellen, dan is dit zeker bespreekbaar.

Goed om te weten

  • Alle trainingen worden gegeven in de trainingsruimte aan de Cornelis van der Lijnlaan 2 in Haarlem.
  • Trainen is alleen mogelijk op afspraak, waardoor de ruimte alleen voor jou beschikbaar is. Hierdoor train je in alle rust en krijg je maximale aandacht.
  • Volgens de richtlijnen van het RIVM wordt de trainingsruimte mechanische geventileerd. Hierdoor wordt de lucht in de ruimte, in combinatie met de openstaande ramen, regelmatig ververst.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten, neem dan contact op.

Contact