Menu

Trainingen

Alle trainingen duren 60 minuten en worden gegeven in de trainingsruimte aan de Cornelis van der Lijnlaan 2 in Haarlem (tenzij anders aangegeven). Hierdoor train je in alle rust en krijg je maximale aandacht.

Personal Fitness

Bij Personal Fitness trainen maximaal twee personen tegelijk in de fitnessruimte. Er is altijd een personal trainer aanwezig maar je voert de oefeningen zelfstandig uit. Tijdens de kennismaking bespreken we wat de wensen en de mogelijkheden zijn. Ik maak een trainingsschema voor de komende 10 lessen en geef ik je in de eerst volgende les een uitgebreide instructie. Voor iedere volgende les maak je een afspraak en ga je zelf met het schema aan de gang. Ik ben altijd aanwezig om vragen te stellen en te kijken of je de oefeningen goed uitvoert. De eerste en de laatste les doen we een meting zodat de resultaten zichtbaar worden.

Personal Training

Personal Training is een restultaatgerichte, één-op-één training. In een eerste gesprek bepalen we samen het te behalen doel. Dat kan zo groot of klein zijn als je zelf wilt. Aan de hand hiervan stel ik een trainingsschema op van 10 lessen. In de eerste en de laatste les doen we een aantal testen en metingen zodat de resultaten zichtbaar worden.

Het is ook mogelijk om Personal Training met twee personen te doen. Samen met een vriend, vriendin, familielid of partner. Gewoon voor de gezelligheid, de uitdaging of als extra stimulans. Hierbij is de training voor beide personen gelijk, waarbij ik natuurlijk wel rekening houd met de verschillen per persoon.

HIT-training

Een korte, persoonlijke High Intensity Training van 30 minuten. Voor diegenen die liever kort en intensief willen trainen. Een goede beheersing van de techniek is bij deze training erg belangrijk. Deze training is daarom pas na overleg en minimaal 3 introductielessen mogelijk.

Strand- en duin training (Buitentraining)

Strand- en duintraining is een groepsles van maximaal 8 personen. Deze trainingen vinden plaats op verschillende plaatsen in de duinen en op het strand. Bij deze trainingen in de buitenlucht werken we aan het verbeteren van de algehele conditie. De oefeningen zijn vooral gericht op een combinatie van kracht, snelheid, coördinatie, balans en uithoudingsvermogen. De lessen zijn zo ingericht dat iedereen op zijn eigen niveau kan meetrainen.

Trainen op locatie

Als je alleen of met een groepje wilt trainen op een bepaalde locatie, binnen of buiten, bij je thuis of op kantoor, neem je dan contact met mij op. Dan kijken we samen wat mogelijk is.

Andere trainingen

Uiteraard zijn er tal van mogelijkheden om te trainen. Als je zelf een idee, wens of doelstelling heeft die niet aansluit bij een van de voorgaande trainingen of je wilt zelf een groepje samenstellen, dan is dit zeker bespreekbaar.