Menu

Totaal Fit, voor pt in Haarlem en omstreken

Het is slechts een kleine stap die je moet zetten naar een energiek en gezonder leven. Sporten bij Totaal Fit is sporten in een vertrouwde omgeving onder begeleiding van een vast gezicht. Verbeteren van je coördinatie, balans en uithoudingsvermogen zijn voorbeelden van de positieve bijdrage die PT op je lichaam heeft. Wanneer je je spieren versterkt, word je mobieler en flexibeler. Mijn passie breng ik over door deskundige en persoonlijke begeleiding.

Sporten bij Totaal Fit

Meld je je aan voor sporten bij Totaal Fit, dan krijg je in een alleen voor jou gereserveerde ruimte, één op één training. Op basis van dagelijkse bewegingen gaan we spieren versterken. Klachten die ontstaan door een verkeerde houding kunnen verminderen of verdwijnen door het versterken van je spieren. Dit is een van de redenen waarom mijn focus ligt op je houding tijdens de training met daarbij een kleiner risico op blessures.

De personal trainer van Totaal Fit

In mijn trainingen begeleid ik je naar een gezonde en verantwoorde leefstijl. De trainingen worden aangepast op wat jij aankunt. De schema’s die ik maak zijn dus altijd maatwerk. Uitdaging en bewegen op een prettige en verantwoorde manier is waar het om draait.

Samen aan de slag

In een eerste kennismakingsgesprek bespreken we wat je wilt bereiken. Ik stel daarna een schema op voor 10 lessen en zal je één-op-één begeleiden. Tijdens de eerste training doen we een beginmeting doen om de uitgangspositie te bepalen. Tijdens de laatste training doen we een eindmeting voor het eindresultaat. Trainen bij Totaal Fit is trainen op een manier die voor jou prettig voelt.