Menu

Totaal Fit, voor een personal trainer in Bloemendaal en omstreken

De eerste stap zetten naar een gezonder en energiek leven is feitelijk maar een kleine stap. Wil je sporten onder begeleiding van een vast gezicht in een vertrouwde omgeving, dan kies je voor Totaal Fit. Personal training is goed voor het verbeteren van coördinatie, balans en uithoudingsvermogen. Wil je mobieler en flexibeler worden, dan draagt het versterken van je spieren hieraan bij. Mijn passie is om je op een persoonlijk en deskundige manier te begeleiden naar een gezond en sterk lichaam.

Sporten bij Totaal Fit

Wanneer je bij Totaal Fit gaat sporten krijg je een één op één training in een alleen voor jou gereserveerde ruimte. Ik richt mijn trainingen voornamelijk op het versterken van spieren op basis van dagelijkse bewegingen. Heb je bijvoorbeeld klachten door een verkeerde houding, dan kan het versterken van je spieren deze klachten verminderen of zelfs geheel doen verdwijnen. Tijdens de training ligt mijn focus dan ook op je houding, waardoor het risico op blessures klein is.

De personal trainer van Totaal Fit

Ik begeleid je op een verantwoordelijke manier, waarbij we werken aan een gezonde leefstijl. Ik pas mijn training aan op wat jij aankunt. Met andere woorden: ik lever maatwerk. Bewegen bij Totaal Fit is bewegen op een verantwoorde manier waarbij jij je prettig voelt en toch met uitdaging.

Samen aan de slag

Wil je graag een afspraak maken voor een eerste kennismaking? Voor het bepalen van de juiste training bespreken we eerst wat de wensen en de mogelijkheden zijn. In blokken van 10 lessen gaan we in jouw tempo aan de slag. In de eerste training beginnen we met een beginmeting om te bepalen wat de uitgangspositie is, in de laatste training doen we een eindmeting. Wil je eerst kijken of Personal training iets voor jou is, je kunt ook gebruik maken van de introductie kaart van 3 lessen.