Menu

Totaal Fit, je personal trainer in Haarlem en omstreken

De stap naar een gezond, fit en energiek leven op een verantwoorde manier hoeft niet zo groot te zijn. Kies je voor personal training bij Totaal Fit, dan kies je voor sporten in een vertrouwde omgeving met een vast gezicht. Personal training verbetert het uithoudingsvermogen, de coördinatie en de balans. Het versterken van de spieren maakt je mobieler en flexibeler en helpt je makkelijker te bewegen. Mijn passie is om jou te begeleiden op een deskundige en persoonlijke manier.

Sporten bij Totaal Fit

Ik begeleid je van A tot Z waardoor we samenwerken aan een gezonde leefstijl op een verantwoorde manier. Mijn trainingen zijn maatwerk. Dit betekent dat we de training aanpassen op wat jij aankunt. Dit alles om op een verantwoorde manier te bewegen, waar jij je prettig bij voelt, maar wel met uitdaging. De afspraken die we vastleggen zijn de spreekwoordelijke stok achter de deur.

De personal trainer van Totaal Fit

Ik bied je personal training aan in een ruimte alleen voor jou gereserveerd. Mijn één-op-één trainingen zijn gericht op de dagelijkse bewegingen van het lichaam, met het versterken van de spieren als doel. Door het versterken van je spieren kunnen klachten door een verkeerde houding verminderen. Ik let dan ook erg goed op je houding bij het uitvoeren van de oefeningen waardoor het risico op blessures kleiner zal zijn.

Samen aan de slag

Neem contact op voor een afspraak voor een eerste kennismaking waar we de mogelijkheden en wensen bepreken. Aan de hand van de wensen stel ik een schema op waarmee we in een één-op-één training aan de slag gaan. Ik werk in blokken van 10 trainingen. Het is ook mogelijk om eerst een introductie van 3 lessen te doen. In de eerste training doen we een beginmeting om te bepalen welke uitgangspositie je hebt en in de laatste training doen we wederom een meting voor het eindresultaat. In de tussenliggende periode gaan we op jouw tempo trainen.