Menu

Sacha Blesgraaf

Sacha Blesgraaf

Leuk dat je meer over mij wilt weten. Hieronder vertel ik je meer over mijzelf en over mijn visie naar een gezond leven.

De jonge Sacha was altijd al gek op sporten en bewegen. Op school was gym het allerleukste vak en daarnaast heb ik, met judo als basis, ook diverse andere sporten beoefend, zoals tennis, schaatsen, skeeleren. Al snel was het voor mij duidelijk dat ik naar CIOS, de opleiding tot sportinstructeur, wilde gaan. Doelgericht heb ik daar naar toe gewerkt en in 2016 heb ik mijn diploma behaald.

Personal Training Studio
Na het behalen van mijn CIOS diploma deed zich de mogelijkheid voor om een eigen Personal Training Studio op te starten. Deze kans heb ik gegrepen en sinds die tijd geef ik Personal Training, naast mijn parttime baan als Fitnesstrainer bij een kleine sportschool.

Gewichtsconsulent
Ik vind het belangrijk om op een gezonde manier te leven en daar hoort een gezond voedingspatroon bij. In 2019 heb ik de opleiding Gewichtsconsulent afgerond om zo naast het sporten ook kennis te hebben over het samenstellen van een juist voedingspatroon.

Opbouw lessen
Tijdens mijn lessen ligt de focus op techniek en functioneel trainen. Oefeningen uitvoeren volgens de juiste techniek is belangrijk om het juiste resultaat te behalen en blessures te voorkomen.

Functioneel trainen houdt in dat je de spieren traint op de manier zoals je ze in het dagelijks leven gebruikt. Daarbij let ik ook op de juiste houding en richt ik mij op het te behalen doel.

Trainingen

Voedingsconsulten
Bij voedingsconsulten vind ik het belangrijk om het huidige voedingspatroon met kleine stapjes zo te veranderen dat het steeds gezonder wordt. Geen dieet met vaste menu’s maar inzicht in een gezondere keuze. Mijn doel is dat je in de loop van de tijd zelf een gezond voedingspatroon kunt samenstellen dat je lang kunt volhouden en niet aanvoelt als een dieet.

Gewichtsconsulent

Hoewel bij een gezonde leefstijl sporten en gezonde voeding onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn is het zeker niet noodzakelijk om beide onderdelen tegelijk uit te voeren. Je kun dus ook alleen komen sporten of alleen een voedingsconsult boeken.

De uitdaging
Wat ik leuk vind aan het trainen en begeleiden van mensen is om ze te motiveren steeds weer een nieuwe stap te maken naar een gezonder leven. Dit binnen de mogelijkheden en ieder op zijn eigen niveau. Ik vind het een uitdaging om mensen te begeleiden die het nodig hebben om gerichte begeleiding te krijgen voor het behalen van een goed resultaat, rekening houdend met alle beperkingen die zich kunnen voordoen.

Mijn karakter
Als ik mijzelf moet omschrijven dan passen de volgende karaktereigenschappen bij mij:

 • Gestructureerd en gedisciplineerd
 • Verantwoordelijk en betrouwbaar
 • Oplettend en geduldig
 • Rustig

Recensies

Opleidingen

 • CIOS, Sport, Gezondheid en Vrijetijdsmanagement (2012-2016)
 • Haagse Hogeschool, Voeding en Diëtetiek (2016-2017)
 • Gewichtsconsulent (2018-2019)
 • Kettlebell Trainer (2014)
 • Stress- en Slaapmanagement (2021)
 • Weak links (2021)
 • T.O.P Trainer A, Overload Worldwide (2022)

LinkedIn

Kortom, wil je werken aan een gezond lichaam op een manier die bij je past? Wellicht kan ik iets voor je betekenen. Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek neem dan contact op.

Contact