Gewichtsconsulent voor een gezond voedingspatroon Menu

Gewichtsconsulent

Bij voedingsconsulten vind ik het belangrijk om het huidige voedingspatroon met kleine stapjes zo te veranderen dat het steeds gezonder wordt. Geen dieet met vaste menu’s maar inzicht in een gezondere keuze. Mijn doel is dat je in de loop van de tijd zelf een gezond voedingspatroon kunt samenstellen dat je lang kunt volhouden en niet aanvoelt als een dieet.

Totaal Fit is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). Hierdoor worden de voedingsconsulten bij verschillende aanvullende verzekeringen (deels) vergoed. Kijk voor meer informatie op https://www.gewichtsconsulenten.nl/vergoedingenoverzicht/

Intake en vervolg consulten
Met de gegevens uit de intake maak ik een voedingsadvies waarmee je thuis aan de slag gaat. In de vervolgconsulten bespreken we de vorderingen en de verbeterpunten.

Eenmalige voedingsanalyse
Een consult (45-60 minuten) waarbij we je huidige voedingspatroon doornemen en kijken waar eventueel aanpassingen gedaan kunnen worden.

Boodschappen consult
Vind je het moeilijk om in de supermarkt de keuze te maken voor het product dat voor jouw situatie het beste past, dan kunnen we ook een boodschappenconsult (45-60 minuten) inplannen.

Beweging
Uiteraard bereik je een gezonde leefstijl niet alleen door gezonde voeding. Voldoende beweging is ook van groot belang. Dat kun je voor een groot deel zelf doen, door wat vaker te wandelen of de fiets te nemen. Wil je ook begeleiding bij het sporten kijk dan onder “Trainingen” voor de verschillende mogelijkheden.

Trainingen

Neem voor meer informatie gerust contact op.

Contact