Menu

Gewichtsconsulent

Wat kun je van mij als gewichtsconsulent verwachten?

Als gewichtsconsulent probeer ik je aan te leren wat een juist voedingspatroon is. Ik vind het belangrijk dat je de juiste keuze kunt maken en daaruit een gezond voedingspatroon kun samenstellen. Dus geen opgelegd dieet maar het aanleren van een gezond voedingspatroon dat een deel van je leven wordt.

Basispakket
Het basispakket bestaat uit een intakegesprek en 3 vervolgconsulten. Tijdens het intakegesprek bespreken we onder andere je eetpatroon, het streefgewicht, hoeveel je beweegt en de reden waarom je iets aan je voeding wilt aanpassen. Ook is er een eerste weegmoment. Met al deze gegevens maak ik een voedingsadvies waarmee je thuis aan de slag gaat. In de vervolgconsulten bespreken we de vorderingen en de verbeterpunten. Afhankelijk van het resultaat, het te behalen gewicht of de stimulans die je nodig hebt kunnen na het basispakket nog losse consulten worden afgesproken.

Eenmalige voedingsanalyse
Een consult (45-60 minuten) waarbij we je huidige voedingspatroon doornemen en kijken waar eventueel aanpassingen gedaan kunnen worden.

Boodschappen consult
Vind je het moeilijk om in de supermarkt de keuze te maken voor het product dat voor jouw situatie het beste past, dan kunnen we ook een boodschappenconsult (45-60 minuten) inplannen. Hierbij gaan we naar de supermarkt waar jij normaal gesproken de boodschappen doet. Daar gaan we kijken wat voor jou de beste producten zijn en zal ik je uitleggen hoe je dat zelf voor andere of “nieuwe” producten kunt uitzoeken.

Beweging
Uiteraard bereik je een gezonde leefstijl niet alleen door gezonde voeding. Voldoende beweging is ook van groot belang. Dat kun je voor een groot deel zelf doen, door wat vaker te wandelen of de fiets te nemen.

Wil je ook begeleiding bij het sporten kijk dan onder “Trainingen” voor de verschillende mogelijkheden. Als je het basispakket combineert met een van de trainingspakketten van Totaal Fit dan ontvang je eenmalig 10% korting op het gekozen trainingspakket (met uitzondering van de introductiekaart).

Trainingen

Neem voor meer informatie gerust contact op.

Contact